HVEM ER VI?

Kunstbiblioteket
Kunstbiblioteket har et meget bredt udvalg af moderne kunst i mange stilarter. Fælles for de kunstnere, vi samarbejder med, er at de alle har udstillet på en af de statsanerkendte censurerede udstillinger eller er uddannet fra et kunstakademi.
Kunstbiblioteket råder over ca. 2000 værker til udlån og salg og har samarbejde med ca. 400 kunstnere. Alle kan besøge Kunstbiblioteket og låne et maleri med hjem for en beskeden pris.

Billedbussen
Virksomheder kan abonnere på Kunstbibliotekets Billedbus, som kører i hele landet hvert halve år. Medarbejderne vælger selv billederne fra Billedbussen, som rummer et skiftende udvalg på ca 80 værker.

 

Kunstbibliotekets medarbejdere:

Bodil Riskær: Bodil har som hustru til Knud Pedersen været involveret i Kunstbibliotekets drift siden slutningen af 1960erne. Bodil står stadig – sammen med Mette – for den daglige drift som bl.a. kunderådgivning og besøg hos kunstnerne.

Rasmus Riskær-Smidt: Rasmus er søn af Knud Pedersen og Bodil Riskær. Rasmus besøger virksomheder med Billedbussen og er ofte ude på besøg hos kunstnere.

Mette Stegelmann: Mette har arbejdet i Kunstbiblioteket siden 1990. Mette har den daglige kontakt til kunder og kunstnere, både når de kommer på besøg, mailer og ringer.

Stanis Zolczynski: fotos af malerier og udstillinger til hjemmesiden.